23 Ekim 2014 Perşembe

Galaxy Note 4′ün Yeni Reklamları Yayınlandı

Samsung, Galaxy Note 4 için iki yeni reklam yayınladı. Youtube’da yayınlanan iki reklamda S-pen ön plana çıkartılıyor. Ancak bu iki reklamın dikkat çeken asıl özelliği ise gerçek sanatçıların kullanılmış olması. İlk reklamda, “kara kalem” tarzı tabloları ile ünlenen İngiliz ressam Jon Burgerman bulunuyor. İkinci video da ise, Helsinki’de yaşayan grafiker Janine Rewell rol almış.



İki video da; ressamların elinde telefon direk olarak gözükmüyor, ancak telefonun kalemi ile bir çırpıda bir şeyler çizmenin ne kadar kolay olduğu vurgulanmış. Bu sayede, ilham gelen her yerde S-pen ile başarılı çizimler yapmanın mümkün olduğu ön plana çıkartılıyor. Zaten Galaxy Note serisi, diğer Phabletlerden S-Pen ile ayrılıyor. Samsung’un ilk seride, dijital kalem ve çizim üzerine ustalaşmış ünlü firma Wacom ile de anlaşmış olması, S-Pen’e ne kadar önem verdiklerinin bir kanıtı. Her yeni Note telefonu ile ekranın üzerinde baskı algılama kapasitesini arttıran ve kalemini geliştiren Samsung, bu sayede kağıt kalem ile not alma ya da bir şeyler çizme deneyimini aynı şekilde telefona aktarabiliyor.

Galaxy Note 4′te 5.7 inç QHD ekran, Snapdragon 805 ya da Exynos 5433 işlemci, 3 GB RAM, 16 MP 4K video kaydedebilen kamera bulunuyor. Telefonda 32 GB dahili hafıza bulunuyorken 128 GB’a kadar da mikro sd kart desteği bulunuyor. 3220 mAh kapasiteli değiştirilebilir bataryaya sahip Galaxy Note 4 ülkemizde 2299 TL’den satışa sunuldu. Galaxy Note 4′ün S-Peni hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder