14 Ekim 2014 Salı

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro Tanıtıldı


Lenovo Yoga Tablet 2 Pro Tanıtıldı


Lenovo geçen gün yaptığı etkinlikte yeni tableti Lenovo Yoga Tablet 2 Pro‘yu tanıttı. Lenovo’nun Yoga serisi tabletleri, kendilerine özgü destekleri ile dikkat çekiyordu. Özgün destek tasarımı sayesinde farklı kullanım senaryoları...


Lenovo geçen gün yaptığı etkinlikte yeni tableti Lenovo Yoga Tablet 2 Pro‘yu tanıttı. Lenovo’nun Yoga serisi tabletleri, kendilerine özgü destekleri ile dikkat çekiyordu. Özgün destek tasarımı sayesinde farklı kullanım senaryoları sunan tabletlere Tablet Pro 2 ile birlikte yeni bir özellik daha eklendi. Lenovo yeni tabletin destek kısmına projektör eklemiş durumda. Bu projektör sayesinde 50 inç ekrana tabletteki görüntüleri aktarabiliyorsunuz.
13.3 in. QHD ekrana sahip Android tablet, 4 çekirdekli Intel Atom Z3745 işlemci, 2 GB RAM ve 32 GB dahili hafızaya sahip. Tablet 64 GB’a kadar da mikro sd kart desteği sunuyor. Tablette arka kamera olarak 8 MP led flaşlı F/2.2 lens bulunurken, ön kamera ise 1.6 MP 720p video çekebilen bir lens bulunuyor.

gsmarena 0021 Lenovo Yoga Tablet 2 Pro Tanıtıldı

Yoga Tablet Pro 2 ses konusunda da oldukça iddialı. Tablette 2 tane 1.5W kapasiteli JBL ön hoparlörün yanında 5W’lık bir subwoofer da bulunuyor. Bu hoparlörler toplamda 8W kapasitesinde surround ses deneyimi sunuyor. Tek şarjla 15 saatlik bir kullanım sunabilen bataryaya sahip tabletin ağırlığı ise 950 gram. Tablette 802.11 b/g/n wi-fi, Bluetooth 4.0, Usb on the go ve LTE desteği bulunuyor. Ekim sonuna kadar satışa çıkması beklenen tabletin sadece wi-fi destekli modeli 499$ etiketine sahip. Lenovo Yoga Tablet 2 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder