14 Ekim 2014 Salı

Galaxy Note 4 İlk Güncellemesini Aldı

Galaxy Note 4 İlk Güncellemesini Aldı


Daha önce Galaxy S5 modelinde olduğu gibi Samsung, ilk parti sattığı cihazlardan aldığı geri dönüşler doğrultusunda Galaxy Note 4 için küçük bir düzeltme güncellemesi yayınladı. ”XXU1ANJ4” kodu ile yayınlanan güncelleme,...


Daha önce Galaxy S5 modelinde olduğu gibi Samsung, ilk parti sattığı cihazlardan aldığı geri dönüşler doğrultusunda Galaxy Note 4 için küçük bir düzeltme güncellemesi yayınladı.
”XXU1ANJ4” kodu ile yayınlanan güncelleme, Note 4‘ün pil performansında iyileştirmeler sağlıyor. PhoneArena sitesinin yaptığı teste göre QuadHD ekranlı modeller içinde zaten en iyi pil ömrüne sahip olan telefon, aynı zamanda yeni yazılım ile birlikte daha performanslı ve kararlı bir arayüz deneyimi vaat ediyor.

Pil ömrüne ne kadar katkı sağladığı bilinmeyen güncellemenin boyutu ise 35MB civarında. Telefon ve Kies üzerinden indirilmeye sunulan yazılımı Galaxy Note 4 sahipleri Ayarlar/Telefon Hakkında/Yazılım Güncelleme adımlarını takip ederek kontrol edebilirler. Android dünyasında genellikle güncellemelerin her cihaza aynı anda gelmediği ve ülkeler arasında zaman farkları olabileceğini de hatırlatmakta fayda var.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder