26 Kasım 2014 Çarşamba

Lenovo Sisley S90 Tanıtıldı




Lenovo’un orta sınıf yeni telefonu Lenovo Sisley S90 tanıtıldı. Tasarım ve tanıtım olarak iPhone 6 ailesine benzeyen telefon, Çin’de iPhone almak isteyip de, fiyat yüzünden alamayanlara hitap ediyor. Hatta Lenovo’nun telefon ile ilgili tanıtım fotoğrafları dahi iPhone’a benzerken, bir fotoğrafta S90, iPhone ile aynı duvar kağıdını kullanıyor.





Lenovo Sisley S90; 5 inç Super Amoled HD ekrana ve 1280 x 720 piksel çözünürlüğe sahip. 4 çekirdekli, 1.2 gHz hızında çalışan Snapdragon 410 işlemciye sahip telefonda, bellek olarak 1 GB RAM bulunuyor. 16 GB dahili hafızaya sahip telefonun çift sim kart ve NFC desteği bulunuyor. Kamera konusunda Apple’ın izinden gitmeyen firma, arka tarafta 13 MP’lik bir sensöre yer vermiş. Telefonun ön kamerası ise 8 MP. Android 4.4.4 KitKat yüklü gelen telefonun batarya kapasitesi ise 2300 mAh.



Aralıktan itibaren Çin’de satılacak olan telefonun satış fiyatı 327 $. Gri, beyaz, pembe ve altın rengine sahip telefonun diğer ülkelerde satılıp satılmayacağı henüz bilinmiyor. Sizce Lenovo’nun Apple’dan bu kadar “ilham” alması doğru mu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder